DESPRE CONTURO

SC CONTURO IMPEX SRL a fost înfiintata în anul 1992 ca o firma cu profil tehnic.
Perioada de pionierat si cautari a societatii a fost 1992-1997, timp în care au fost îndelung studiate necesitatile si oportunitatile pietei autohtone. În aceasta perioada, am acumulat o vasta experienta în domeniul reparatiilor sistemenlor de etansare de uz industrial si am stabilit primele contacte tehnico-comerciale cu societati importante din domeniul chimic si petrochimic.
Afirmarea deplina pe piata româneasca a societatii a avut loc începând cu luna martie 2003; activitatea noastra a început prin promovarea snururilor de etansare non-azbest, a garniturilor si materialelor de etansari statice non-azbest si a elementelor de etansare din cauciuc.
Dezvoltarea continua a activitatilor si cererea crescânda a pietei a condus la înfiintarea unei noi societati, SC CONTURO INDUSTRIAL SRL, care sa furnizeze si gama completa de etansari mecanice precum si reconditionarea etansarilor mecanice.
Grupul de firme CONTURO are contracte de reprezentare unica pe teritoriul româniei cu mai multe companii de prestigiu, cu o îndelungata experienta si traditie în fabricarea echipamentelor industriale de etansare la cele mai înalte standarde de calitate, fiabilitate si performanta.
Bazându-ne pe experienta anterioara a anilor 1992-2002 nu a fost neglijat potentialul tehnico-comercial al firmelor asiatice din China si Taiwan, astfel firmele cu care colaboram sunt si din aceasta zona. În domeniul elementelor de etansare din cauciuc colaboram cu o firma europeana de prim rang, ERIKS-Belgia.
CONTURO este alaturi de clientii sai ca un aliat de încredere, furnizând produse si servicii de calitate si livrari promte. Însa munca noastra nu se încheie în momentul vânzarii si al emiterii certificatului de calitate. Vrem sa fim siguri ca toti clientii nostri vor beneficia de performantele optime ale produselor achizitionate. Pentru aceasta asiguram consultanta pentru gasirea celei mai bune solutii tehnice si asistenta tehnica la montaj, precum si instruirea personalului clientilor nostri.
Iar rasplata eforturilor o reprezinta numerosii nostri clienti deveniti parteneri constanti de afaceri, cu care avem relatii excelente de colaborare.
Politica aplicata de CONTURO în domeniul calitatii are la baza angajamentul conducerii acesteia de a realiza activitati si de a presta servicii care sa satisfaca cerintele clientilor în conditiile de rentabilitate stabilite. Pentru atingerea obiectivelor propuse privind calitatea a fost implementat un sistem de management al calitatii eficient, în conformitate cu conditiile din standardul ISO 9001 : 2001, fapt atestat si prin certificarea societatii de catre SRAC.
Continua dezvoltare a GRUPULUI DE FIRME CONTURO este sustinuta de contractele în derulare cu societati românesti de prim rang din domeniul petrochimic, chimic, productie si furnizare energie electrica si termica, transport si furnizare gaze, fabrici din domeniul productiei de bauturi si alimentar, producatori/distribuitori/reparatori de sisteme de pompare.

Dezideratul nostru este:
Continua perfectionare si o calitate impecabila a produselor si serviciilor oferite în domeniul etansarilor statice si dinamice de uz industrial.

Copyright ® 2009 CONTURO

Index     Produse & servicii     Noutati     Certificari     Despre noi      Contact